Min Side er lansert!

Endelig har vi lansert Min Side; det nye intranettet for alle leietakerne i Skullerud Park, med flere nyttige funksjoner som skal bidra til å forenkle hverdagen din.

I Skullerud Park har vi ulike fasiliteter som våre leietakere kan leie gratis. Dette gjelder elbiler, tilhengere, elsykkel og fatbikes, samt flere møterom. Tidligere har bookinger gått gjennom våre respesjonister, men fra nå av foregår alle bookinger via Min Side. På Min Side får du mulighet til å se når de ulike fasilitetene er ledige, samt booke de etter behov. I tillegg gir siden deg en fin oversikt over de ulike fordelene vi har for dere som sitter i parken, kantinemenyene fra uke til uke, oversikt over alle leietakerne våre, og annen nyttig info.

Har du ikke innlogging til siden? Ta kontakt med resepsjonisten i ditt bygg.

Vi håper du blir godt fornøyd med Min Side.
Her får du en oversikt over Min Sides viktigste funksjoner

Logg deg inn her

Hege Jeanette Eriksen

Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

Kontakt oss