Våre fasiliteter

Vi ønsker å ta et ansvar for å tilfredsstille behovene du og din virksomhet har i løpet av arbeidsdagen. Derfor tilbyr vi ulike fasiliteter for å gjøre hverdagen som leietaker så enkel og fleksibel som mulig. Blant våre fasiliteter har vi utlån av elbiler, sykler og tilhengere, møterom, treningsrom, posthåndtering, resepsjon og mye mer. På denne siden får du en fullstendig oversikt over alle de ulike fasilitetene vi tilbyr. Vi har lagt til rette for et dynamisk miljø der både tilgjengelighet, service og sosiale arenaer har sin plass. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende visning av våre kontorlokaler og fasiliteter. I vårt bildegalleri kan du bli bedre kjent med lokalene og de ulike fasilitetene våre.

Resepsjon

Parken har egne resepsjonister i hvert bygg som tar imot våre leietakere og deres gjester. Resepsjonistene Anna-Stina og Ann-Kristin er parkens ansikt utad og ivaretar leietakernes og gjestenes første møte med parken. De er behjelpelige med å komme i kontakt med riktig bedrift, svare på diverse spørsmål, og andre ting både bedrift og gjester skulle trenge hjelp med.

Møterom

Uansett om du er en leietaker som deler et kontorlandskap med andre bedrifter eller har en egen etasje, har vi alltid flere møterom tilgjengelig ved behov. Møterommene er av ulik størrelse alt ettersom hvor mange møtedeltagere det er, og kan tilpasses etter behov. Du ser enkelt tilgjengelighet og booker møterom via intranettet vårt Min Side.

Kantine

Vi har flere kantiner med deilig mat laget fra bunnen av som er tilgjengelige for alle ansatte. Kantinedriver, Tommy Østhagen/Kreativ Catering, er Norgesmester i kokkekunst og lager fantastisk god mat. Kantinene fungerer som et sosialt møtepunkt for alle i Skullerud Park, der det er mulig å nyte en god lunsj, men også holde møter etter ønske og behov. Kantinene byr på et variert og godt utvalg av både kalde og varme matretter hver dag. Ved ønske om å handle inn egen mat, ligger det også både matbutikk og kiosk med kort gangavstand fra parken.

Kaffebar

Et lite avbrekk fra arbeidshverdagen er viktig for prestasjon og trivsel. Det er lagt opp til at leietakere kan ha egne kaffemaskiner på kontoret, men byggene i parken har også to kaffebarer. Her er det mulig å få et avbrekk med en god kaffepause som kan tilbringes både alene og i selskap med kolleger. Kaffebarene har et godt og variert tilbud.

Fellesareal

Parken har flere fellesarealer som arenaer for sosialisering og kunnskapsutveksling. Uansett om det er fellesområdet med loungestoler, uteområdet med bord og benker, gamecenteret, treningssenteret eller kantina. Også parkens putting green kan benyttes for relasjonsbygging.

Varemottak / Post

Dersom bedriften din har behov for og ønsker det, får du som leietaker tilgang til et eget varemottak. For å kunne ta imot større forsyninger av varer, har vi egne innganger tilpasset for lastebiler. Vi leverer også tilbud for postmottak der all post til bedriften leveres samlet av resepsjonen.

Utleie av elbiler og tilhengere

Vi tilbyr utlån av elbiler i Skullerud Park. Disse kan brukes i arbeidstiden for å eksempelvis reise til møter eller gjøre andre ærend. Parken har også et titalls parkeringsplasser med ladeuttak for elbil. Ved behov tilbyr vi også utleie av tilhengere til alle våre leietakere i arbeidstiden. Vi har til sammen to skaphengere som er tilgjengelige for utlån. Fasilitetene bookes enkelt via intranettet vårt Min Side.

Parkering og ladestasjoner til elbil

Parkering er ofte en utfordring for mange bedrifter som holder til i byen, og spesielt for de som har behov for ladestasjon til elbil på jobb. Hos oss har vi gode parkeringsmuligheter, og ikke minst mange parkeringsplasser med elbilladere. På den måten er det alltid tilgjengelig parkering dersom det er behov for det.

Treningsrom

Vi er opptatt av at de som leier kontorlokaler hos oss skal ha lett tilgjengelige muligheter til å holde seg i form. Flere av byggene har egne treningsrom for leietakerne som jobber her, i tillegg til at det er flere gode treningssentre som Oslo Klatresenter, Skullerud Sports Senter og Oslo Idrettssenter med ekstra gode tilbud for leietakere i Skullerud Park. Trimrommene i kontorbyggene er ubemannet, men er åpne hele døgnet. De inneholder et bredt spekter av styrke- og kondisjonsapparater, i tillegg til at vi har en utendørs tuftepark til fri benyttelse.

Gamecenter

Vi vet hvor viktig det er å ta noen minutters pause og gjøre noe helt annet for å få et ordentlig avbrekk i løpet av arbeidsdagen. Derfor har vi lagt opp ulike soner i parken der det blant annet er muligheter for å spille shuffleboard og foosball sammen med kollegaene.

Driftsavdeling / Vaktmester

Vår driftsavdeling er tilstede hver eneste dag for å hjelpe alle våre leietakere med både administrative og praktisk spørsmål, slik at arbeidshverdagen alltid er optimal. Vi gjør alt for at våre leietakere skal trives og ha en effektiv dag på jobben.

Marka

Parkens beliggenhet er bare et steinkast fra Østmarka. Her kjøres det skiløyper fra kontoret om vinteren, mens på sommeren kan man bruke stiene til sykling, jogging, løping eller en gåtur. Her er det muligheter til å være aktiv og nyte naturen både til og fra jobb, men også som et avbrekk i løpet av arbeidsdagen. Vi har gratis utlån av fatbikes på dagtid til alle våre leietakere.

Kollektivtransport

Parkens beliggenhet ligger i umiddelbar nærhet av kollektivtransport som dekker de fleste delene av Oslo og omegn. Skullerud T-banestasjon og en rekke bussruter ligger tilgjengelig kun en kort gangavstand fra parken og frakter deg til Oslo Sentrum på rundt 15 minutter. Her har bane 3 og buss 70, 79 og 76 hyppige avganger. Med kollektivtilbudet på Skullerud kan man enkelt ta seg direkte til sentrum, eller til knutepunkt som Helsfyr for å ta annen kollektivtransport videre.

Fordeler for deg i parken

Vi samarbeider med flere bedrifter for å tilby gode fordeler til deg som leier i Skullerud Park. Som leietaker får du blant annet rabatter på sykkelbutikken Sørensen Sykler, nybegynnerkurs på Oslo Klatresenter, medlemskap hos Skullerud Sports Senter, klær og utstyr fra Torshov Sport, leie av lokale hos Skullerudstua, samt vask og rens av klær og tekstiler.

Få mer informasjon og full oversikt over alle fordelen du får som leietaker her.

Oslo Klatresenter

I Skullerud Park finner du Norges råeste klatresenter; Oslo Klatresenter. Dette er den perfekte arenaen for å ta med bedriften på teambuilding eller for å få en morsom og annerledes treningsøkt før eller etter jobb. Her kan man klatre i vegger som er opptil 18 meter høye, der det på toppen kan nytes en panoramautsikt over Østmarka. Her er det ulike vegger og problemer som både utfordrer og passer til ulike ferdighetsnivåer. Alle leietakere hos oss får rabatt på senterets nybegynnerkurs.

Kontakt meg

Ønsker du en omvisning eller et uforpliktende tilbud? Legg igjen din kontaktinformasjon - mobilnummer eller mail, så kontakter vi deg.

  Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern i menyen.

  Velkommen til en uforpliktende visning

  Finner du våre kontorløsninger interessante, er du velkommen til en uforpliktende visning. På visningen går vi gjennom lokalene, gir deg informasjon og inspirasjon med grunnlag fra eksisterende bedrifter som leier hos oss, samt sjekker omgivelsene rundt næringsparken. Basert på vår erfaring og dine ønsker, legger vi frem en kontorløsning tilpasset deg og din bedrift.

  Book visning Be om pristilbud

  Hege Jeanette Eriksen

   Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

   Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

   Kontakt oss