Våre fasiliteter

Vi føler et ansvar for å tilfredsstille behovene du og din virksomhet har. Derfor har vi lagt til rette for et dynamisk miljø der både tilgjengelighet, service og sosiale arenaer har sin plass. Alt for å gjøre din hverdag så enkel og fleksibel som mulig. Ta kontakt med oss så viser vi deg hvilke kontorlokaler som kan tilby de enkelte fasilitetene. I vårt bildegalleri kan du også se bilder av kontorer og fasiliteter.

Resepsjon

Parken har egne resepsjonister i hvert bygg som tar i mot leietakerne og deres gjester.  Resepsjonistene er parkens ansikt utad. De svarer på spørsmål og er behjelpelige med å komme i kontakt med riktig bedrift.

Møterom

Er du en leietaker som deler et kontorlandskap med andre bedrifter eller har en egen etasje, vil det være flere møterom tilgjengelig for leietakerne. Møterommene kan også tilpasses ved behov. Du ser enkelt tilgjengelighet og booker møterom via intranettet vårt, Min Side.

Kollektivt

Parkens beliggenhet ligger i umiddelbar nærhet av kollektivtransport som transporterer til de fleste deler av Oslo og Omegn. Skullerud t-banestasjon og en rekke bussruter frakter deg til Oslo Sentrum på 15 minutter.

Parkering

Parkering er ofte en utfordring for mange bedrifter. Hos oss finnes det hundrevis av parkeringsplasser. Vi har rikelig med parkeringsplasser så du trenger ikke å bekymre deg for å finne parkeringsplass for deg og dine medarbeidere.

Treningssenter

Vi er opptatt av at de som leier kontorlokaler skal kunne holde seg i form. Flere av byggene har treningsrom/-sentre for leietakerne i bygget,  i tillegg er det flere gode treningssentre som Oslo Klatresenter, Skullerud Sports Senter og Oslo Idrettssenter hvor leietagerne får ekstra gode tilbud! Trimrommene i kontorbyggene er åpne hele døgnet for byggets leietakere og inneholder et bredt spekter av styrke- og kondisjonsapparater.

Kaffebar

Et lite avbrekk fra arbeidshverdagen er viktig for prestasjon og trivsel. Parken har et utvalg av forskjellige kaffebarer der pausene kan tilbringes.

Kantine

Rundt om i Skullerud Park er det flere kantiner en kan benytte seg av. Her vil du få et variert utvalg av matretter hver dag – varm som kald. Matbutikken er også i kort gangavstand.

Fellesareal

Hos oss finner du flere arenaer for sosialisering og kunnskapsutveksling. Enten det er fellesområder, treningssenteret eller kantina. Også parkens putting green kan benyttes for relasjonsbygging.

Marka

Vår beliggenhet er bare et steinkast unna Østmarka. På vinteren kjøres det skiløyper fra kontoret, mens på sommeren kan du bruke stiene til sykling, jogging, løping eller en gåtur. Vi låner ut fatbikes til våre leietakere gratis på dagtid. Benytt marka som et avbrekk i arbeidshverdagen.

Varemottak / Post

Hos oss får du tilgang til et eget varemottak om din bedrift har behov for det. Vi har egne innganger til lastebiler som kan ta imot større forsyninger av varer. Postmottak er også et tilbud vi leverer, slik at du får all post samlet fra en våre resepsjonister.

El-bilpark / Tilhenger

Vi tilbyr gratis utleie av El-bil og tilhenger til våre leietakere. Parken har også titalls parkeringsplasser med El-bil uttak, slik at du kan lade din El-bil mens du er på jobb. Fasilitetene bookes enkelt via intranettet vårt, Min Side. Ta kontakt med en våre resepsjonister og de vil være behjelpelige om du har spørsmål rundt disse fasilitetene.

Driftsavdeling / Vaktmester

Vår driftsavdeling er tilstede hver eneste dag for å hjelpe våre leietakere til å ha en optimal arbeidshverdag, enten det er administrative eller praktiske spørsmål. Vi gjør alt for at våre leietakere skal trives og ha en effektiv dag på jobben.

Fordeler for deg i parken

Vi samarbeider med flere bedrifter for å tilby gode fordeler til deg som leier i Skullerud Park. Her får du en oversikt over alle fordelene.

Kontakt meg

Ønsker du en omvisning eller et uforpliktende tilbud? Legg igjen din kontaktinformasjon - mobilnummer eller mail, så kontakter vi deg.

Velkommen til en uforpliktende visning

Finner du våre kontorløsninger interessante, er du velkommen til en uforpliktende visning. På visningen går vi gjennom lokalene, gir deg informasjon og inspirasjon med grunnlag fra eksisterende bedrifter som leier hos oss, samt sjekker omgivelsene rundt næringsparken. Basert på vår erfaring og dine ønsker, legger vi frem en kontorløsning tilpasset deg og din bedrift.

Book visning Be om pristilbud

Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

Kontakt oss