Våre fasiliteter

Vi føler et ansvar for å tilfredsstille behovene du og din virksomhet har, og tilbyr derfor ulike fasiliteter for å gjøre din hverdag som leietaker så enkel og fleksibel som mulig. Blant våre fasiliteter har vi gratis utleie av elbiler, sykler og tilhengere, møterom, treningsrom, posthåndtering, resepsjon og mye mer. På denne siden får du en fullstendig oversikt over de ulike fasilitetene våre. Vi har lagt til rette for et dynamisk miljø der både tilgjengelighet, service og sosiale arenaer har sin plass. Ta kontakt med oss for en uforpliktende befaring av våre kontorlokaler og fasiliteter. Ta gjerne også en titt i vårt bildegalleri.

Resepsjon

Parken har egne resepsjonister i hvert bygg som tar i mot leietakerne og deres gjester.  Resepsjonistene er parkens ansikt utad. De svarer på spørsmål og er behjelpelige med å komme i kontakt med riktig bedrift.

Møterom

Er du en leietaker som deler et kontorlandskap med andre bedrifter eller har en egen etasje, vil det være flere møterom tilgjengelig for leietakerne. Møterommene kan også tilpasses ved behov. Du ser enkelt tilgjengelighet og booker møterom via intranettet vårt, Min Side.

Kollektivt

Parkens beliggenhet ligger i umiddelbar nærhet av kollektivtransport som transporterer til de fleste deler av Oslo og Omegn. Skullerud t-banestasjon og en rekke bussruter frakter deg til Oslo Sentrum på 15 minutter.

Parkering

Parkering er ofte en utfordring for mange bedrifter. Hos oss har vi gode parkeringsmuligheter, og ikke minst mange parkeringsplasser med elbilladere.

Treningssenter

Vi er opptatt av at de som leier kontorlokaler skal kunne holde seg i form. Flere av byggene har treningsrom for leietakerne i bygget,  og i tillegg er det flere gode treningssentre som Oslo Klatresenter, Skullerud Sports Senter og Oslo Idrettssenter hvor leietagerne får ekstra gode tilbud! Trimrommene i kontorbyggene er åpne hele døgnet for byggets leietakere og inneholder et bredt spekter av styrke- og kondisjonsapparater. I tillegg har vi en utendørs tuftepark til fri benyttelse.

Gamecenter

Vi vet hvor viktig det er å ta noen minutters pause og gjøre noe helt annet i løpet av arbeidsdagen. Derfor har vi ulike soner med blant annet shuffleboard og foosball tilgjengelig.

Oslo Klatresenter

I Skullerud Park finner du Norges råeste klatresenter; Oslo Klatresenter. Dette er den perfekte arenaen for å ta med din bedrift på teambuilding eller for å få en morsom og annerledes treningsøkt rett før eller etter jobb. Som leietaker hos oss får du rabatt på senterets nybegynnerkurs.

Kaffebar

Et lite avbrekk fra arbeidshverdagen er viktig for prestasjon og trivsel. Parken har et utvalg av forskjellige kaffebarer der pausene kan tilbringes.

Kantine

Rundt om i Skullerud Park er det flere kantiner en kan benytte seg av. Her vil du få et variert utvalg av matretter hver dag – varm som kald. Matbutikken er også i kort gangavstand.

Fellesareal

Hos oss finner du flere arenaer for sosialisering og kunnskapsutveksling. Enten det er fellesområder med loungestoler, gamecenteret, treningssenteret eller kantina. Også parkens putting green kan benyttes for relasjonsbygging.

Marka

Vår beliggenhet er bare et steinkast unna Østmarka. På vinteren kjøres det skiløyper fra kontoret, mens på sommeren kan du bruke stiene til sykling, jogging, løping eller en gåtur. Vi låner ut fatbikes til våre leietakere gratis på dagtid. Benytt marka som et avbrekk i arbeidshverdagen.

Varemottak / Post

Hos oss får du tilgang til et eget varemottak om din bedrift har behov for det. Vi har egne innganger til lastebiler som kan ta imot større forsyninger av varer. Postmottak er også et tilbud vi leverer, slik at du får all post samlet fra en av våre resepsjonister.

El-bilpark / Tilhenger

Vi tilbyr gratis utleie av El-bil og tilhenger til våre leietakere. Parken har også titalls parkeringsplasser med El-bil uttak, slik at du kan lade din El-bil mens du er på jobb. Fasilitetene bookes enkelt via intranettet vårt, Min Side.

Driftsavdeling / Vaktmester

Vår driftsavdeling er tilstede hver eneste dag for å hjelpe våre leietakere til å ha en optimal arbeidshverdag, enten det er administrative eller praktiske spørsmål. Vi gjør alt for at våre leietakere skal trives og ha en effektiv dag på jobben.

Fordeler for deg i parken

Vi samarbeider med flere bedrifter for å tilby gode fordeler til deg som leier i Skullerud Park. Her får du en oversikt over alle fordelene.

Kontakt meg

Ønsker du en omvisning eller et uforpliktende tilbud? Legg igjen din kontaktinformasjon - mobilnummer eller mail, så kontakter vi deg.

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern i menyen.

Velkommen til en uforpliktende visning

Finner du våre kontorløsninger interessante, er du velkommen til en uforpliktende visning. På visningen går vi gjennom lokalene, gir deg informasjon og inspirasjon med grunnlag fra eksisterende bedrifter som leier hos oss, samt sjekker omgivelsene rundt næringsparken. Basert på vår erfaring og dine ønsker, legger vi frem en kontorløsning tilpasset deg og din bedrift.

Book visning Be om pristilbud

Hege Jeanette Eriksen

Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

Kontakt oss