Vellykket åpning av Oslo Klatresenter

Kø utenfor Oslo Klatresenter før åpning viser at engasjementet og interessen for klatring er stor i Oslo.

Spente barn, ungdom og voksne før åpningen av Oslo Klatresenter

 

Etter mange måneders intens jobbing for å få alt på plass, kunne endelig Oslo Klatresenter på Skullerud åpne dørene 1. april. Med gratis inngang for alle sto både nye og erfarne klatrere i alle aldre klare ved inngangen rett før klokken 10.

 

Underholdning og aktiviteter for hele familien

Åpningsdagen til Oslo Klatresenter kunne by på aktiviteter og underholdning for hele familien. Erfarne klatrere testet ut de nye fasilitetene og i barneavdelingen storkoste barna seg på veggene som er i ulike former, farger og figurer.

Barneavdelingen var populær for alle barnefamiliene som tok turen til Skullerud

 

Med ulike vegger og problemer som utfordrer alle nivåer når Oslo Klatresenter  bredt

 

Kveldsunderholdning

Senere på dagen ble det arrangert buldrekonkurranse og på kvelden en bankett med konsert av Jo Nesbø og Lars Jones (kjent fra DiDerre). Stemningen var på topp hele dagen.

 

Klatring tilpasset alle aldre og nivåer

Oslo Klatresenter er et gigantisk klatresenter tilrettelagt for klatrere i alle aldre og på alle nivåer. Det er flere buldreområder og tauklatringsvegger, og midt i rommet står en gigantisk, buet klatrevegg med mulighet for å henge opp-ned i. Klatrer du til toppen får du også mulighet til å titte ut gjennom panoramavinduene som gir deg fantastisk utsikt over Østmarka.

Her kan du nyte utsikten opp-ned

Hege Jeanette Eriksen

Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

Kontakt oss