Vask og desinfisering av treningsrom

Nå som treningsfasilitetene er åpne igjen ser vi med glede at det er mange som er tilbake i aktivitet. Det er samtidig viktig at vi i Skullerud Park, og alle som benytter seg av treningsrommene, har fokus på vask og desinfisering.

 

Wittusen & Jensen har bistått med å teste bakterienivået på treningsapparatene, og vi ser med glede at løsningen vi har i dag funker fint og er innenfor de verdiene som er akseptable.

 

vask og desinfisering

 

Tiltak i Skullerud Park

  • Det er viktig at alle som benytter seg av treningsrommet vasker over treningsutstyret etter bruk (benk, stang, vektskiver, matter osv.). Her skal det brukes sprayflasker med såpevann og tørkepapir som du finner i treningsrommene.
  • Vi går daglig over med en «fogger»/tåkedesinfeksjon som legger desinfeksjonsvæsken Anolyte * som en hinne på overflatene.

 

vask og desinfisering

 

Det er viktig at vi alle fortsetter å ta ansvar slik at vi kan holde trimrommene åpne på en forsvarlig måte.

 

God trening!

 

* Anolyte er et alkoholfritt og ikke-brennbart desinfeksjonsmiddel til desinfeksjon av overflater. Produktet er dokumentert effektivt mot alle typer virus, bakterier og sopp definert etter standardene; EN14476:2013 + A2: 2019, inkludert alle koronavirus, SARSCoV-2 (Covid-19) og Murine norovirus.

Hege Jeanette Eriksen

    Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

    Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

    Kontakt oss