Tusen takk for alle julegaver til Blå Kors

Det har vært en helt fantastisk giverglede i Skullerud Park de siste ukene med innsamlingen av julegaver til Blå Kors via våre to ensomme juletrær. Onsdag 18. desember leverte vi godt over 200 innpakkede gaver som dere har bidratt med.

Ensomt-juletre

F.v. Kathrine Nygård og Amund Gillebo fra Blå Kors og Hege Jeanette fra Skullerud Park.

Takknemlige for alle gavene

I Blå Kors møtte vi blide ansatte som kunne fortelle hvor viktig julefeiringen de arrangerer er for mottakerne. De satte stor pris på alle gavene de fikk for å dele ut, og var spesielt begeistret for hvor varierte gavene var når det kommer til mottakere. Her var det gaver til både barn, ungdommer, voksne og familier, og det var nøyaktig dette Blå Kors hadde behov for.

Hvor deles gavene ut?

Blå Kors har samling av familier på julaften med blant annet feiring av jul i Jakobskirken der gavene deles ut, samt på Barnas Stasjon. Dersom det blir noen gaver til overs deles dette ut på Barnas stasjon eller i bursdagsfeiringer i regi av Blå Kors.

Tusen takk for alle bidrag!

Blå-kors-julegaver

 

 

 

 

 

 

Hege Jeanette Eriksen

Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

Kontakt oss