Tusen takk for alle julegaver til Blå Kors

Det har vært en helt fantastisk giverglede av julegaver til Blå Kors i Skullerud Park!

 

De siste ukene har vi hatt innsamlingen av julegaver via våre to ensomme juletrær. Onsdag 18. desember leverte vi godt over 200 innpakkede gaver til den veldedige organisasjonen.

 

Ensomt-juletre
F.v. Kathrine Nygård og Amund Gillebo fra Blå Kors og Hege Jeanette fra Skullerud Park.

Takknemlige for alle gavene

I Blå Kors møtte vi blide ansatte som kunne fortelle hvor viktig julefeiringene de arrangerer er for mottakerne. De satt stor pris på alle gavene de fikk. Spesielt var Blå Kors begeistret over hvor varierte pakkene var da de kom til mottakerne. Her var det gaver til barn, ungdom, voksne og familier. Det var nøyaktig dette Blå Kors hadde behov for!

 

Hvor deles gavene ut?

Blå Kors har samling av familier på julaften. De har blant annet feiring av jul i Kulturkirken Jakob i Oslo, hvor gavene deles ut. Det deles også ut julegaver på Barnas Stasjon. Dersom det blir noen presanger til overs deles dette ut på Barnas stasjon eller i bursdagsfeiringer i regi av Blå Kors.

 

Vi er stolte av givergleden i Skullerud Park, og vi håper vi kan gjenta dette i fremtiden.

 

Tusen takk for alle julegaver til Blå Kors!

Blå-kors-julegaver

 

 

 

 

 

 

Hege Jeanette Eriksen

    Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

    Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

    Kontakt oss