Track Norge har full oversikt fra nye lokaler

Og vi kan godt tillegge at de er på rett spor. For det handler å utnytte teknologien som ligger i GPS-signalene vi omgir oss med, og som de fleste av oss er bekjent med gjennom mobiler, treningsklokker, navigasjon, etc.

Track Norge har vært leietakere i Skullerud Park siden juli 2015 og allerede rukket å bli varme i trøya. På kontoret i Notisblokka møter vi en blid og fornøyd gjeng, bestående av Harald Nordeng (gründer og daglig leder), Martine Blomfield og Ove Midtsjø.

Fortell først hvorfor dere valgte Skullerud Park!
– Først og fremst må jeg innrømme at jeg ønsket en kort og køfri vei til jobb, sier Harald. Og siden jeg bor på Ekeberg, så var det naturlig å se seg om på sydsiden av Oslo. Inntrykket jeg fikk av Skullerud var svært positivt og jeg følte at min bedrift passet god inn her.

img_2928-beskaret

Og nå har dere funnet dere til rette?
– Ja, så absolutt. Vi trives godt her og ser mange fordeler av å være en del av et større miljø, både med tanke på forretninger og det sosiale. Lokalene vi leier er lyse og fine, med gode fasiliteter og utsikt mot flotte Østmarka. I tillegg er det enkelt å parkere og lett tilgjengelig for de hos oss bruker T-banen. Martine pendler fra Moss og er glad hun slipper å kjøre i kø helt inn til sentrum.

Fortell kort om Track Norge, hva driver dere med?
– Vår teknologi er med på å forenkle hverdagen, og skape sikkerhet og trygghet. Gjennom en tracker, dvs. en GPS-enhet, og tilhørende programvare kan vi spore og holde oversikt over det meste; fra biler, båter, motorsykler – til f.eks barn og personer med demens. Løsningene er enkle å bruke og ikke for kostbare.

Bilde: Her foregår testing av ulike løsninger for elektronisk kjørebok.

Dere har også elektronisk kjørebok?
– Ja, vi har utviklet en løsning som er tilpasset for både yrkestransport og vanlige kjøretøyer. Her vil man få en korrekt og fullstendig oversikt over all kjøring, og det er enkelt å skille mellom privat og jobb. Løsningen er webbasert og en sparer mye tid på å slippe manuell føring av kjøringen. I tillegg er det trygt å alltid vite hvor bilen er, dersom noen andre skulle ha veldig lyst på den.

Vi forlater den hyggelige gjengen i Track Norge for denne gang, og ønsker de lykke til videre – på rett spor.

 

 

Hege Jeanette Eriksen

Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

Kontakt oss