Takk for alle gaver til Blå Kors

Det har vært en helt fantastisk giverglede blant våre leietakere i Skullerud Park i desember! I år som i fjor har vi samlet inn gaver til Blå Kors, som de deler ut til sine brukere på julaften. Under juletrærne i byggene våre har det samlet seg julegaver til både små og store gjennom måneden.

Her kan du lese om tiltaket

Anne Kjersti Kværner fra Blå Kors og Hege Jeanette fra Skullerud Park under overleveringen av gavene.

Takk fra Blå Kors

Julefeiringene Blå Kors arrangerer for mottakerne er utrolig viktig. Organisasjonen ønsker å rette en stor takk til alle våre leietakere som har lagt gaver under trærne. – Dette er gaver det blir satt stor pris på, forteller Anne Kjersti Kværner i Blå Kors.  – Vi legger gledelig merke til at det her er gaver til både voksne, familier og barn i alle aldre, det er utrolig bra!

Les mer om Blå Kors her.

 

 

Hege Jeanette Eriksen

    Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

    Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

    Kontakt oss