Spennende ed-techstartup i Skullerud Park

Gründerparken ble etablert i Skullerud Park i november 2018 og har allerede knyttet til seg flere spennende nyoppstartede gründerbedrifter. En av de er MakeKit, et spennende startup innen ed-tech (læringsteknologi). Vi har tatt en prat med den ene av selskapets to gründere.

 

Står bak verdens første Micro:Bit-drone

Bak MakeKit er gründerne Henning Pedersen og Steinar Holøs. Steinar forteller at firmaet lager byggesett for inspirerende læring som passer til grunnskolen, videregående skole og alle som er interesserte i teknisk bygging og programmering. – Vi står blant annet bak verdens første Micro:Bit-drone ”AirBit”, sier Steinar.

Duoen har god erfaring når det kommer til programmering, produktutvikling og å lage inspirerende byggesett. -Henning har jobbet med dronebyggesett i tre år, forteller Steinar. – Nå starter vi opp MakeKit i Skullerud Park som skal utvikle konseptet rundt byggesett som læringsverktøy videre, fortsetter han. – Dette er selskapets første kontorsted!

 

Godt fornøyde med lokalene

I Gründerparken kan man velge mellom lukket kontor, fast plass i landskap eller flex-plass i landskap. Steinar fortellerat de er godt fornøyde med lokalene sine. MakeKit har valgt lukket kontor slik at de får noe mer plass og kan låse døren, samtidig som de kan benytte seg av fellesarealene som kjøkkenet og loungeområdene med blant annet bordtennisbord. I tillegg har firmaet et verksted nede i kjelleren, der de har både laserkutter og 3D-printere.

– Vi er flinke til å benytte oss av de ulike godene som Skullerud Park tilbyr, forteller Steinar. Muligheten til å gratis låne ebiler er et svært godt tilbud som gjør det enkelt å ferdes til og fra sentrum. Resepsjonen ved Anne Stina skal også ha skryt for å være imøtekommende og hjelpsom.

MakeKit ønsker å vise frem hva de driver med og planlegger blant annet å arrangere en workshop der leietakerne kan komme og bygge og leke seg. Vi oppfordrer leietakere til å ta turen innom MakeKit og bli bedre kjent med hva de har å tilby!

 

Hege Jeanette Eriksen

Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

Kontakt oss