San Remo Restaurant har utvidet lokalene

Den italienske restauranten San Remo har nylig utvidet på Skullerud Torg. Både innendørs og utendørs har San Remo fått større plass. Vi har vært og tatt en titt og tatt noen bilder etter utvidelsen av restauranten.

 

 

San Remo er et positivt tilskudd for området

Utenfor San Remo sitter det denne dagen flere og nyter sola og noe godt å spise og drikke på uteserveringen. Damene forteller at de er utrolig fornøyde med dette tilskuddet i nærområdet. – Det har vært en nødvendighet med en slik plass, forteller de fornøyde. – Her er det fantastisk mat og driverne er utrolig hyggelige. Dette er et veldig positivt tilskudd for Skullerud.

 

Deilig italiensk pizza og god kaffe

Den italienske restauranten San Remo spesialiserer seg på kaffe og italiensk pizza og har mange andre deilige fristelser som sandwicher, italiensk iskrem, salater, tapas, m.m. For ikke å glemme den klassiske deserten tiramisu. I tillegg til den vanlige a la carte-menyen har San Remo egen lunsjmeny og take away-meny. Snart kommer de og med ny selskapsmeny. Restauranten har et rikt utvalg av italienske viner, så her ligger alt til rette for et avslappet måltid.
Her kan du lese mer om restauranten.

 

Ta turen til den italienske restauranten San Remo. Her er det god og lun atmosfære. Hva med lunsj med en samarbeidspartner, kaffe med en venn, after work med kolleger eller middag med familien. Vi kan skrive under på at maten er nydelig!

 

Many flavors in a single bite.
Your island of tastes.
The place of passionate, ambitious and caring people.
An environment that fulfills every spiritual emptiness.

Benvenuto!


Åpningstider per 22. mai 2020:

Mandag: Stengt

Tirsdag-Fredag: kl. 11-21

Lørdag-Søndag: kl. 11-22

Sjekk ut San Remo på Facebook.

 

 

Hege Jeanette Eriksen

    Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

    Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

    Kontakt oss