Økt samarbeid i fokus under EXPO

Torsdag 27. oktober var det duket for EXPO Skullerud Park. Over 40 firmaer hadde meldt seg på med egen stand, og det lå en smule forventning i lufta denne høstmorgenen. Formålet mer arrangementet var å stimulere til økt samarbeid mellom bedriftene i parken, for på den måten å kunne bidra til vekst og økt lønnsomhet. Så er det opp til hver enkelt – å gjøre ord om til handling og gode resultater.

 

img_7910-tell-reklame

Bilde: Anders Opsahl og Linn Hege Aas ønsket alle velkommen. De fortalte om kort historien bak Skullerud Park, den positive utviklingen i 2016 og de mange spennende planene fremover.

 

img_8014-tell-reklame

Bilde: Skullerud Park sin nyansatte og energiske motivasjonsstrateg ga alt i sitt salgsforedrag – til latter og stor begeistring hos alle fremmøtte.

 

img_7931

Bilde: Gratis frokost, musserende drikke og en god kopp kaffe, var blant ingrediensene parken vartet opp med på EXPO – slikt blir man i godt humør av.

 

img_8070-tell-reklame

Bilde: Det nye kantina viste seg å fungere utmerket som messeområde. Utenfor Pionerbygget var Tesla Norge representert med demobiler for prøvekjøring, og Sørensen Sykler viste frem sykler både med og uten elkraft.

 

img_8075

Bilde: Enkelte benyttet også anledningen til å teste sine ferdigheter i Shuffleboard – hvilket er en fin arena å bygge relasjoner og samarbeid.

 

img_8142-tell-reklame

Bilde: Etter lunsj fikk interesserte en liten omvisning i den gamle Radiofabrikken, som nå bygges om til en gigantisk klatrepark – OSLO Klatresenter. Senteret blir det største og mest moderne anlegget i norden, og vil være tilrettelagt for alle aldersgrupper og nivåer. Åpning våren 2017.

Hege Jeanette Eriksen

Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

Kontakt oss