«I pausene kobler vi av med bordtennis. Det gir oss ny energi.»

Vi er en gjeng sportinteresserte som elsker å jobbe for idretten.  Her på Skullerud har vi muligheten til å kombinere jobb og aktiviteter på en måte som passer oss perfekt.

Med hektiske dager og mye tid i telefon, kobler vi av med bordtennis i pausene. Da får vi ”luftet” hodet og ladet opp til en ny arbeidsøkt. I tillegg finnes det et en rekke gode aktivitetetstilbud her på området. Flere trim- og treningssentre, gratis utlån av fatbikes, egen putting-green og ubegrensende muligheter i flotte Østmarka. Og så gleder vi oss selvsagt til det nye klatresenteret som åpner i 2017.

Beliggenheten passer oss godt, siden de fleste av oss bor på denne siden av byen. Det er lite trafikk til og fra jobb.

Klubbsponsor jobber for å skaffe inntekter fra næringslivet, til idrettsforeninger over hele landet. Les mer på www.gistotte.no.

Kontakt meg

Ønsker du en omvisning eller et uforpliktende tilbud? Legg igjen din kontaktinformasjon - mobilnummer eller mail, så kontakter vi deg.

  Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern i menyen.

  Velkommen til en uforpliktende visning

  Finner du våre kontorløsninger interessante, er du velkommen til en uforpliktende visning. På visningen går vi gjennom lokalene, gir deg informasjon og inspirasjon med grunnlag fra eksisterende bedrifter som leier hos oss, samt sjekker omgivelsene rundt næringsparken. Basert på vår erfaring og dine ønsker, legger vi frem en kontorløsning tilpasset deg og din bedrift.

  Book visning Be om pristilbud

  Hege Jeanette Eriksen

   Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

   Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

   Kontakt oss