«Enkelt å velge seg bort fra sentrum»

Først og fremst har vi nå én time kortere reisevei på jobb, siden vi bor på denne kanten av byen. Det er likevel kjapt å kjøre ned til sentrum når vi skal i møter. Da bruker vi ofte en av elbilene som Skullerud Park låner ut til leietakerne.

Forøvrig vil vi skryte av det gode miljøet her i parken. Det er en fin blanding av bransjer og firmaer, som igjen åpner for mange muligheter med tanke på samarbeid og forretninger. Vi flyttet inn i 2015 og har allerede blitt bortskjemte med kantine, resepsjonstjenester og en mengde fine aktivitetstilbud.

Runestein er et rent grafisk produksjonsbyrå, les mer om oss på www.runestein.no.

Kontakt meg

Ønsker du en omvisning eller et uforpliktende tilbud? Legg igjen din kontaktinformasjon - mobilnummer eller mail, så kontakter vi deg.

  Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern i menyen.

  Velkommen til en uforpliktende visning

  Finner du våre kontorløsninger interessante, er du velkommen til en uforpliktende visning. På visningen går vi gjennom lokalene, gir deg informasjon og inspirasjon med grunnlag fra eksisterende bedrifter som leier hos oss, samt sjekker omgivelsene rundt næringsparken. Basert på vår erfaring og dine ønsker, legger vi frem en kontorløsning tilpasset deg og din bedrift.

  Book visning Be om pristilbud

  Hege Jeanette Eriksen

   Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

   Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

   Kontakt oss