«Siden 2004 har vi vokst og utvidet fire ganger - helt knirkefritt.»

Det startet med to kontorplasser. Nå utvider vi for fjerde gang og blir tilsammen snart 20 ansatte her på Skullerud.

Vi holder til i det som kalles Vekstsenteret – hvilket bærer navnet godt. Her har vi fått mulighet til å vokse med tiden, i godt samarbeid med Opsahl og hans driftige gjeng. De viser et ekte engasjement for oss som leietakere, og har vært lydhøre i prosessene rundt våre utvidelser. Beliggenheten passer oss dessuten perfekt. Enkelt med gratis parkering, samt buss og T-bane rett i nærheten.

EcoOnline utvikler programvare med fokus på å gjøre håndtering og dokumentasjon av kjemikalier så brukervennlig og lønnsom som mulig. Les mer på www.ecoonline.no.

Kontakt meg

Ønsker du en omvisning eller et uforpliktende tilbud? Legg igjen din kontaktinformasjon - mobilnummer eller mail, så kontakter vi deg.

  Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern i menyen.

  Velkommen til en uforpliktende visning

  Finner du våre kontorløsninger interessante, er du velkommen til en uforpliktende visning. På visningen går vi gjennom lokalene, gir deg informasjon og inspirasjon med grunnlag fra eksisterende bedrifter som leier hos oss, samt sjekker omgivelsene rundt næringsparken. Basert på vår erfaring og dine ønsker, legger vi frem en kontorløsning tilpasset deg og din bedrift.

  Book visning Be om pristilbud

  Hege Jeanette Eriksen

   Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

   Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

   Kontakt oss