«Som nystartet gründer er det godt å ha et miljø rundt seg»

Høsten 2015 bestemte jeg meg for å starte mitt eget revisjonsfirma.
Jeg så meg om etter lokaler og endte lykkelig opp med kontor her i Skullerud Park.

At det legges spesielt tilrette for gründerbedrifter, setter jeg veldig pris på. Vi må starte i det små og holde kostnadene nede. Samtidig trenger vi en del fasiliteter. På Skullerud har jeg et lyst og hyggelig kontor, med Wi-Fi og alt jeg trenger. I tillegg nyter jeg godt av alle fasilitetene her på området som kantine, resepsjon, møterom, fellesområder, kaffebar, treningsrom og mye mer.

Sist men ikke minst. Jeg liker at det er litt liv og røre rundt meg.
Det får jeg bare ved å stikke hodet ut av kontoret.

Kontakt meg

Ønsker du en omvisning eller et uforpliktende tilbud? Legg igjen din kontaktinformasjon - mobilnummer eller mail, så kontakter vi deg.

  Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern i menyen.

  Velkommen til en uforpliktende visning

  Finner du våre kontorløsninger interessante, er du velkommen til en uforpliktende visning. På visningen går vi gjennom lokalene, gir deg informasjon og inspirasjon med grunnlag fra eksisterende bedrifter som leier hos oss, samt sjekker omgivelsene rundt næringsparken. Basert på vår erfaring og dine ønsker, legger vi frem en kontorløsning tilpasset deg og din bedrift.

  Book visning Be om pristilbud

  Hege Jeanette Eriksen

   Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

   Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

   Kontakt oss