«Gratis parkering rett ved kontoret sparer oss for tid, penger og unødig stress»

Semway startet i det små på Skullerud, og har de siste 5 årene hatt behov for å utvide kontorene. Parken har vært utrolig fleksible og tilpasset lokalene akkurat etter våre ønsker. Vi får god oppfølging, mye informasjon og ser stadig forbedringer i fasilitetene på området.

Skullerud som område fungerer godt for oss i forhold til å kjøre mot køen. Våre ansatte har i tillegg gratis parkeringsplasser rett utenfor. Og for de som bruker kollektivt, er det kun et par minutter til stoppested for både buss og T-bane. Vi trives enormt bra og håper nye leietakere ser potensialet vi har oppdaget.

Semway leverer et bredt spekter av tjenester innen digital markedsføring. Les mer om oss på www.semway.no.

Kontakt meg

Ønsker du en omvisning eller et uforpliktende tilbud? Legg igjen din kontaktinformasjon - mobilnummer eller mail, så kontakter vi deg.

  Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern i menyen.

  Velkommen til en uforpliktende visning

  Finner du våre kontorløsninger interessante, er du velkommen til en uforpliktende visning. På visningen går vi gjennom lokalene, gir deg informasjon og inspirasjon med grunnlag fra eksisterende bedrifter som leier hos oss, samt sjekker omgivelsene rundt næringsparken. Basert på vår erfaring og dine ønsker, legger vi frem en kontorløsning tilpasset deg og din bedrift.

  Book visning Be om pristilbud

  Hege Jeanette Eriksen

   Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

   Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

   Kontakt oss