«Skullerud er supert for teambuilding og aktiviteter»

K E Y S – Kreativitet, entusiasme, ydmykhet og samarbeid – er verdier vi i Keystep setter høyt. At eierne av parken tenker i de samme baner, ser vi på som svært positivt.

Vi er en bedrift som har hatt stor vekst siden vi flyttet inn i 2007. I denne perioden har Keystep vært godt ivaretatt, og vi er stolte av våre lokaler og fellesområdene i Vekstsenteret.

Her på Skullerud har vi tilgang til en rekke fasiliteter, som blant annet treningsrom med apparater, terrengsykler og egen putting-green for golferne. I tillegg er det veldig spennende med det nye klatresenteret som er under utbygging. Det er flott å kunne tilby alt dette for våre ansatte.

Kontakt meg

Ønsker du en omvisning eller et uforpliktende tilbud? Legg igjen din kontaktinformasjon - mobilnummer eller mail, så kontakter vi deg.

  Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern i menyen.

  Velkommen til en uforpliktende visning

  Finner du våre kontorløsninger interessante, er du velkommen til en uforpliktende visning. På visningen går vi gjennom lokalene, gir deg informasjon og inspirasjon med grunnlag fra eksisterende bedrifter som leier hos oss, samt sjekker omgivelsene rundt næringsparken. Basert på vår erfaring og dine ønsker, legger vi frem en kontorløsning tilpasset deg og din bedrift.

  Book visning Be om pristilbud

  Hege Jeanette Eriksen

   Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

   Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

   Kontakt oss