«Herlig med en utleier som lytter og stiller opp 100 %»

Vårt firma er nesten å regne som veteraner her i parken. Cappa startet opp i Vekstsenteret i 2002 og har gått fra to personer til å bli en ledende aktør innen rekruttering av ledere, franchisetakere, masterfranchisetakere, forhandlere og agenter i Skandinavia.

Etter at Opsahlgruppen gikk inn som nye eiere, har det skjedd svært mye positivt. Vi opplever en utleier som virkelig lytter, og som gjør alt for at vi skal trives i lokaler og omgivelser her på Skullerud. Fasilitetene har de siste årene fått et skikkelig løft med blant annet nye kantiner, hyggelige fellesområder og velutstyrte treningsrom.

Vil også gi skryt til gutta i drift og vedlikehold. De sørger for at tingene fungerer og at det ser pent og ryddig ut her. Vi kan trygt anbefale Skullerud Park til andre.

Les mer om oss på www.cappa.no.

Kontakt meg

Ønsker du en omvisning eller et uforpliktende tilbud? Legg igjen din kontaktinformasjon - mobilnummer eller mail, så kontakter vi deg.

  Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern i menyen.

  Velkommen til en uforpliktende visning

  Finner du våre kontorløsninger interessante, er du velkommen til en uforpliktende visning. På visningen går vi gjennom lokalene, gir deg informasjon og inspirasjon med grunnlag fra eksisterende bedrifter som leier hos oss, samt sjekker omgivelsene rundt næringsparken. Basert på vår erfaring og dine ønsker, legger vi frem en kontorløsning tilpasset deg og din bedrift.

  Book visning Be om pristilbud

  Hege Jeanette Eriksen

   Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

   Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

   Kontakt oss