Om oss

Skullerud Park leier ut kontorlokaler til små og store bedrifter i Oslo. Vi er en del av Opsahl Gruppen som leverer bygging av boliger og leiligheter, utvikling av næringseiendom og salg av fritidsutstyr. Vårt mål er å tilby deg og din bedrift kontorlokaler som passer med din bedrifts behov. Vi har et solid team som sørger for at parkens leietakere blir godt ivaretatt. Se våre ansatte under kontakt oss. Ønsker du å følge med på hva som skjer hos oss, kan du lese våre nyheter.

Vår visjon

Vår visjon er å skape et unikt sted for alle typer bedrifter. Som leietaker skal du oppleve forutsigbarhet, enkelthet og fleksibilitet.

Her skal det være enkelt å flytte inn, vi bistår med blant annet oppussing, tilpasning av kontorlokalet og ikke minst utlån av tilhenger. Etterhvert som bedrifter endrer sitt behov for størrelse eller fasiliteter, skal vi være klare til å møte disse ønskene slik at leietakerne blir år etter år.

Om byggene

Våre kontorbygg består av hele 13 bygg i ulik størrelse, og vi ekspanderer stadig. Vårt første bygg huset tidligere Norsk Data, og veggene har en lang historie om innovasjon og suksess å fortelle. Mye har skjedd av oppgraderinger på byggene siden den gang, og vi har store planer om å gjøre enda mer. Våre bygg skal til enhver tid representere moderne design kombinert med gode løsninger og et bredt utvalg fasiliteter. Våre leietakere har mye å si for utviklingen av byggene og hvilke tiltak vi prioriterer.

Nyheter

Det er mye som skjer i og rundt Skullerud Park. Følg med på nyheter fra kontorene, Skullerud Park og leietakerne.

Se nyheter

Historien

Historien om Skullerud Park begynte med en gutt med store ambisjoner. Anders Opsahl er oppvokst på Skullerud Gård som bestefaren kjøpte i 1928. Fra barndomshjemmet la han grunnlaget for sin virksomhet med salg av blomster, jordbær, julenek, egg og tomater. Mens årene gikk ble deler av Skullerud gårds områder ekspropriert til kommunen, og etterhvert utviklet det seg til et område for flere næringsvirksomheter. Her opplevde historiske og innovative bedrifter som Tandbergs Radiofabrikk, Norsk Data og Primus mye av sin storhetstid.

Som nyutdannet tømrer med stor arbeidslyst bygde Anders opp sitt eget selskap, og litt etter litt kjøpte han tilbake området rundt Skullerud gård og kontorbyggene på Skullerud. Det som begynte med investering i en 1-roms leilighet har i dag blitt et nettverk av flere boliger, butikker, handlesenter, lager og kontorbygg. Bedrifter i alle størrelser skaper i dag sin historie mellom de allerede historiske veggene.

Skullerud Park sponser i dag gode tiltak gjennom Opsahlfondet. Les mer og send inn en søknad til ditt tiltak.

Les mer om Opsahl Gruppen her.

Kontakt meg

Ønsker du en omvisning eller et uforpliktende tilbud? Legg igjen din kontaktinformasjon - mobilnummer eller mail, så kontakter vi deg.

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern i menyen.

Velkommen til en uforpliktende visning

Finner du våre kontorløsninger interessante, er du velkommen til en uforpliktende visning. På visningen går vi gjennom lokalene, gir deg informasjon og inspirasjon med grunnlag fra eksisterende bedrifter som leier hos oss, samt sjekker omgivelsene rundt næringsparken. Basert på vår erfaring og dine ønsker, legger vi frem en kontorløsning tilpasset deg og din bedrift.

Book visning Be om pristilbud

Hege Jeanette Eriksen

Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

Kontakt oss