Nordvik vokser i nye lokaler

Nordvik Østensjø flyttet nylig sitt meglerkontor til flotte lokaler i Olaf Helsets vei 2. Her har de fått en sentral plassering med inngangsparti rett ut mot t-banen og Skullerud Torg.

 

Nyoppussede lokaler

Nordvik Østensjø arbeider med salg av både bruktboliger og nybygg, med Østensjø som fokusområde. I flotte, nyoppussede lokaler, fikset av driftsavdelingen i Skullerud Park, har eiendomsmeglerfirmaet nå slått seg godt til rette. – Vi er veldig fornøyde, det har blitt utrolig fint her, forteller daglig leder Don Tuan Tran mens han ser seg rundt i lokalene som har fått et eksklusivt preg med mørke vegger og detaljer i Nordvik sine farger.

Nordvik Østensjø har doblet antall ansatte på ett år

Da vi hadde en prat med gjengen i Nordvik for ett år siden, hadde de nylig flyttet inn i bygget vårt i Olaf Helsets vei 6. Da fortalte de at de hadde ambisjoner om å vokse, og det har de virkelig gjort! Firmaet har i perioden doblet antall ansatte fra fire til åtte. Behovet for større plass gjorde seg derfor gjeldende.

 

Større lokaler og mer synlighet

Da muligheten dukket opp for å leie et lokale på Skullerud som man ser med en gang man kommer fra t-banen, slo de til. – Her får vi mye mer synlighet, forteller Don fornøyd. – I tillegg er dette et mye større lokale med god plass som vi har mulighet til å vokse enda mer i.

For det er ingen tvil om at meglerkontoret har mye å gjøre om dagen. – Det koker, smiler han. – Vi har ambisjoner om å vokse videre, og dette er det perfekte lokalet å gjøre nettopp det i, avslutter han.

Er du interessert i hvilke lokaler vi kan tilby? Sjekk her.

Her kan du lese mer om Nordvik Østensjø.

Hege Jeanette Eriksen

    Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

    Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

    Kontakt oss