Mer enn bare kontorlokaler

 

Skullerud Park er mer enn bare kontorlokaler

Skullerud Park skal være et hyggelig sted å leie kontor. Med Østmarka rett utenfor kontordøren er muligheten for å ta seg en sykkeltur eller skitur både før og etter jobb lett tilgjengelig. Vi har flere treningsrom og treningssentre tilknyttet parken for deg som trives med en aktiv livsstil. Fasiliteter som gratis utlån av elbil, tilhenger og sykler i tillegg til resepsjon, post- og varemottak og gode kantiner er en selvfølge her hos oss. Vi tilbyr også gode fordeler for alle leietakere i parken fra bedrifter som Sørensen Sykler, Torshov Sport, Oslo Klatresenter og flere. Les mer om våre mange fasiliteter her.

 

Samarbeid på tvers

Med over 200 bedrifter som leier i Skullerud Park, samarbeides det på tvers av bransjer og bedrifter. Dette skaper grobunn for vekst og nye arbeidsplasser. Vår visjon om et skapende, levende og aktivt Skullerud er formet. Se hvilke typer kontorlokaler vi tilbyr her.

Hege Jeanette Eriksen

Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

Kontakt oss