Kontorfellesskap

Kontorfellesskap er en kostnadseffektiv og sosial måte å ha kontorer. Ved å leie i et kontorfellesskap får din bedrift sine egne kontorer avskjermet, men deler fellesområder som tekjøkken, toaletter og møterom med andre bedrifter, på tvers av bransjer. Dette skaper grobunn for vekst og samarbeid. Kontorfellesskap kan være hensiktsmessig for en rekke ulike fagmiljøer, og på Skullerud i Oslo møter du flere av dem. Det er også en mulighet å leie et lite kontor med tilgang til alle fasiliteter.

Kontorfellesskap er fleksibelt

Kontorfellesskap er vanlig i mange fagmiljøer. Når vi snakker om kontorfellesskap snakker vi om kontorfellesskap på tvers av bedrifter, ikke åpne kontorlandskap innad i bedriften.

Vi er sikre på at det er flere bedrifter og fagmiljøer som kan dra nytte av å sitte i kontorfellesskap. Hovedgrunnen til dette er at det finnes mange fordeler som de fleste ikke er klar over:

 • En fast kostnad per måned. Ikke mer å tenke på.
 • Vi kan etter avtale levere internett, møbler, skreddersydde lokaler og mye annet
 • Tilgang til møterom, konferanserom og kursrom.
 • Tilgang til fasiliteter som resepsjon, kantine og treningsrom.
 • Gratis utleie av El-bil, tilhenger og Fatbike.
 • Kan fra utsiden virke mer profesjonelt enn hjemmekontor/små kontorer.
 • Du har et større miljø rundt deg. Sosialt og relasjonsbyggende.
 • Kompetanse innen flere bransjer som du deler bygg med.
 • Game Center

Hvordan fungerer det i praksis?

Et kontorfellesskap er en løsning der flere bedrifter sitter i samme lokale med dedikerte plasser. Dette gjør at også bedrifter med få ansatte får et arbeidsmiljø rundt seg, men har sitt eget område/plass.

Hensikten med et kontorfellesskap er å gjøre det enkelt og fleksibelt for leietaker. Derfor er alt det praktiske ordnet fra Skullerud Park. Leietakers ansvar er kun å betale leien til avtalt tid. Det meste er inkludert i prisen som du kan se i listen ovenfor.

Skullerud Park er opptatt av å skape et godt miljø internt og eksternt mellom bedriftene som har kontorlokaler hos oss. Som leietaker hos oss skaper dere en relasjon til forskjellige bedrifter på tvers av bransjer. En kan spise lunsj sammen og trene sammen, samt bruke nærområdet rundt næringsparken til å skape gode relasjoner og ha sosiale aktiviteter sammen.

Hvordan er beliggenheten, fasilitetene og prisene?

Vår erfaring er at det i hovedsak er tre faktorer som påvirker leietakers valg av lokaler: Beliggenhet, fasiliteter og pris.

Skullerud ligger 10 min unna Oslo Sentrum med Skullerud T-banestasjon plassert kun få meter fra våre kontorlokaler. Vi har rikelig med parkeringsplasser og du slipper køen på morgenen når du skal på jobb. Med Østmarka som nærmeste nabo har du skispor rett utenfor kontordøra og milevis med turmuligheter i marka på sommerhalvåret.

Fasilitetene er svært viktig for våre leietakere. Med treningstudio, kantine, resepsjon, vaktmester, møblement, internett og så mye mer hjelper vi din bedrift med å gjøre hverdagen enklere for våre bedrifters ansatte. I tillegg tilbyr vi våre leietakere gratis utleie av El-bil, tilhenger og Fatbike.

Skullerud Park har svært konkurransedyktige priser og vi gir våre leietakere en totalpakke som vi er stolte av.

Lurer du på hvor Skullerud ligger?

Vil du se?

Følelser og førsteinntrykkene du oppnår via bilder er vanskelig å beskrive. Besøk oss i dag og se på hva vi tilbyr. Kom på visning og se hvilke lokaler som passer deg!

Du kan bruke kontaktskjemaet, kontakte en av våre kontaktpersoner som er ansvarlige for næringseiendom eller sende en epost til andrea@aoe.no.

Kontakt meg

Ønsker du en omvisning eller et uforpliktende tilbud? Legg igjen din kontaktinformasjon - mobilnummer eller mail, så kontakter vi deg.

  Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern i menyen.

  Velkommen til en uforpliktende visning

  Finner du våre kontorløsninger interessante, er du velkommen til en uforpliktende visning. På visningen går vi gjennom lokalene, gir deg informasjon og inspirasjon med grunnlag fra eksisterende bedrifter som leier hos oss, samt sjekker omgivelsene rundt næringsparken. Basert på vår erfaring og dine ønsker, legger vi frem en kontorløsning tilpasset deg og din bedrift.

  Book visning Be om pristilbud

  Hege Jeanette Eriksen

   Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

   Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

   Kontakt oss