Helsevirksomhet

Vi tilbyr lokaler til aktører innen helsevirksomhet. Vårt eget helsetorg jobber for å  samle fagfeltet med lett adkomst via heis. Lokaler kan tilrettelegges basert på behov og ønsker. Per i dag har vi blant annet hudlege, tannlege, psykolog og fysioterapeut som sitter i Skullerud Park. Som leietaker hos oss får du også ta del i våre mange gode fasiliteter. De får du en oversikt over her.

Book en uforpliktende visning eller bli kontaktet av oss ved å fylle inn ett av våre kontaktskjemaer.

Hva får du hos oss?

I vårt helsetorg blir du del av et større miljø. Vi skreddersyr lokalene etter din bedrifts ønsker og behov. Har du for eksempel behov for egen resepsjon eller egne rom til gruppetimer tilpasses det hos oss. Som del av helsetorget tilbyr vi felles venterom som blir brukt av våre helseaktørers mange kunder. Du får også benytte deg av alle våre fasiliteter som kantine, møterom og gratis utlån av elbil, sykler og tilhenger for å nevne noen.

 

Unik plassering

Ettersom vi ligger rett ved Østmarka har du her en ypperlig mulighet til å benytte deg av marka for eksempelvis opptrening av pasienter. Og driver din virksomhet med trening er treningsmulighetene utendørs uendelige.

Kontakt meg

Ønsker du en omvisning eller et uforpliktende tilbud? Legg igjen din kontaktinformasjon - mobilnummer eller mail, så kontakter vi deg.

  Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern i menyen.

  Velkommen til en uforpliktende visning

  Finner du våre kontorløsninger interessante, er du velkommen til en uforpliktende visning. På visningen går vi gjennom lokalene, gir deg informasjon og inspirasjon med grunnlag fra eksisterende bedrifter som leier hos oss, samt sjekker omgivelsene rundt næringsparken. Basert på vår erfaring og dine ønsker, legger vi frem en kontorløsning tilpasset deg og din bedrift.

  Book visning Be om pristilbud

  Hege Jeanette Eriksen

   Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

   Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

   Kontakt oss