Gründerparken

Fleksible og faste kontorplasser i et inspirerende miljø står i fokus i Gründerparken i Skullerud Park i Oslo. Kontakt oss gjerne for å komme på en uforpliktende visning.

Medlemspriser Gründerparken:

Fast plass i landskap: Kr. 1.600,- eks. mva
Kontor: Kr. 4.000,- eks. mva

Tilbudet gjelder kun nye medlemmer.

Hva er Gründerparken?

Gründerparken er Skullerud Parks nye kontorfellesskap, der vi mikser plasser i landskap med faste kontorer. Som medlem i Gründerparken sitter du sosialt sammen med andre bedrifter med muligheter for nettverksbygging og samarbeid på tvers. Miljøet er inspirerende med blant annet loungeområde, sosiale soner, kjøkkenkrok, stillerom og spillsone med bordtennisbord.

 

Fleksibilitet i fokus
Her hos oss slipper du å binde deg til en kontrakt over flere år. Vi har kun tre måneder oppsigelse. I tillegg betaler du kr. 0,- i depositum, og vi har fleksible kontrakter med god oppfølging.

Hvem passer det for?

Gründere

Enkeltpersonsforetak

Mindre selskaper som ønsker fleksibilitet

Mindre selskaper med ambisjoner om å vokse

Nyetablerte selskaper som ønsker alle fasiliteter

Fast plass i landskap

Kr. 1.600,- eks. mva.

Ønsker du en fast plass som er din i kontorlandskapet, i tillegg til et skap du kan låse tingene dine inn i er dette kontorplassen for deg.

Kontor

Kr. 4.000,- eks. mva.

Disse flotte, lyse kontorene har alle vindu ut mot marka. Her kan du lukke døra eller ha den åpen avhengig av hvor tett på du ønsker å være de som sitter i åpent landskap.

Parkbidrag

Vi har etablert et parkbidrag der du betaler en fast sum i måneden per person. Ved å benytte deg av dette tilbudet får du tilgang til å leie elbil, sykler og tilhenger, møteromsfasiliteter, treningsrom, parkering og mulighet til å spise til rabatterte priser i kantina.

Hvorfor velge Gründerparken?

Plassering

Med Oslo sentrum kun en t-banetur på 15 minutter unna, og de nypreparerte skiløypene i Østmarka rett utenfor døra har Skullerud en ideell plassering for deg som ønsker nærhet til både natur og by.

 

Flytt rett inn

Ta med deg PC’en din – vi ordner resten! Driftsutgifter som strøm og wifi er inkludert i leien.

 

Moderne lokaler

Lokalene er lyse, fine og moderne. Alternativet for mange gründere er hjemmekontor. Ved å sitte i Skullerud Park med resepsjon og fasilitetene som du finner her fremstår bedriften din profesjonell fra første stund.

 

Nettverksbygging

Det å sitte tett på ulike bedrifter innen andre eller samme bransje som deg kan være nyttig på mange måter. Det sosiale aspektet er klart viktig for mange, i tillegg er det ikke umulig du møter på både nye kunder og samarbeidspartnere på naboplassene. Skullerud Park har i tillegg årlige sosiale arrangementer som er en perfekt mulighet for å bli kjent med leietakere som sitter i andre deler av parken.

Kontakt meg

Ønsker du en omvisning eller et uforpliktende tilbud? Legg igjen din kontaktinformasjon - mobilnummer eller mail, så kontakter vi deg.

  Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern i menyen.

  Velkommen til en uforpliktende visning

  Finner du våre kontorløsninger interessante, er du velkommen til en uforpliktende visning. På visningen går vi gjennom lokalene, gir deg informasjon og inspirasjon med grunnlag fra eksisterende bedrifter som leier hos oss, samt sjekker omgivelsene rundt næringsparken. Basert på vår erfaring og dine ønsker, legger vi frem en kontorløsning tilpasset deg og din bedrift.

  Book visning Be om pristilbud

  Hege Jeanette Eriksen

   Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

   Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

   Kontakt oss