Gründer / Kreativt miljø

Er du gründer og ønsker eget kontor i Oslo? Vi opplever økende interesse fra gründere og kreative byråer som ønsker gratis parkering, enkel adkomst uten kø og marka som nærmeste nabo. Våre lokaler er inspirerende med moderne loungeområder, gamecenter og treningsmuligheter. Lokalene settes opp etter din bedrifts behov og kan eventuelt deles med andre om ønskelig. Vi vet hvor viktig muligheten for å utvide er, og har derfor fleksible løsninger og legger til rette for at din bedrift kan vokse i parken. Ta også en titt på mulighetene vi har for kontorfellesskap eller se vårt nye konsept Gründerparken der vi tilbyr en miks av plasser i landskap og cellekontorer.

Magnus Hauger
Daglig leder, Semway
Semway startet i det små på Skullerud, og har de siste årene hatt behov for å utvide kontorene. Parken har vært utrolig fleksible og tilpasset lokalene akkurat etter våre ønsker. Vi får god oppfølging, mye informasjon og ser stadig forbedringer i fasilitetene på området.

Bli del av et fellesskap

Vi ønsker å skape samarbeid på tvers av ulike bransjer og bedrifter. Her blir du del av et inspirerende miljø, uansett om du ønsker adskilt kontor eller å være del av et kontorfellesskap. Fellesområdene våre legger opp til at det skal være lett å bli kjent med våre andre leietakere. I tillegg arrangerer vi eventer for å sette fokus på samarbeid og vekst.

Gratis utlån av elbil og sykler

Hos oss skal det være enkelt å være leietaker. Vi har flere elbiler, tilhengere, og sykler som vi låner ut til våre leietakere. Det er viktig for oss å tilby gode fasiliteter til alle som leier hos oss.

Få en oversikt over alle våre fasiliteter her.

Gamecenter

Vi vet at de kreative tankene ikke alltid kommer når du sitter foran en pc-skjerm. Derfor tilbyr vi ulike loungesoner med spill som blant annet foosball og shuffleboard slik at du kan ta et lite avbrekk med fri tankeflyt.

Treningsmuligheter

Med velutstyrte treningsrom i byggene våre der du som leietaker får fri tilgang, er mulighetene for trening rett før eller etter jobb godt tilrettelagt. I tillegg finner du flere treningssentre og Oslo Klatresenter på området, samt Østmarka rett utenfor døra.


Perfekt for gründerbedrifter

Skullerud Park jobber for å tilrettelegge for gründer- og oppstartsbedrifter, og det er flere grunner til at du bør vurdere Skullerud Park som ditt nye kontorsted.

 • Når en bedrift startes er det mye å passe på. Med vår fleksibilitet ønsker vi at våre leietakere skal få en enkel overgang når de skal starte sin arbeidshverdag hos oss. Det eneste du trenger å ta med deg er din datamaskin.
 • Oppstartsbedrifter er ofte usikre på hvor fort de kommer til å vokse. Hos oss kan dere flytte internt og vokse dere inn i større lokaler over tid. Det gir fleksibilitet og trygghet.
 • Miljøskapende. Våre fasiliteter er relasjonsbyggende ved at en kan spise lunsj sammen, trene sammen og bruke næringsparkens områder til å skape et godt arbeidsmiljø.
 • Bygg nettverk. Næringsparken har bedrifter i ulike bransjer i samme hus. Vi legger til rette for at gründerbedrifter og etablerte bedrifter danner relasjoner på tvers av bransjer.
 • Alt er tilrettelagt for å fokusere på driften. Lokaler, internett, møbler osv. Det er mye å tenke på. Hos oss kan du derimot flytte direkte inn og begynne å jobbe. Ikke mer å tenke på.
 • Kontorer i alle størrelser. Vi tilbyr kontorer i alle størrelser til alle typer bedrifter. Både kontorfellesskap og separate lokaler.
 • Det ser profesjonelt ut. Ofte er alternativet til kontorer å ha hjemmekontor i forbindelse med oppstart av bedrift. Attraktive lokaler med flott resepsjon, kantine og fellesområder virker profesjonelt.
 • Ingen stor økonomisk investering. Med små lokaler er kostnadene også små. Men viktigere, det er enkelt og det fungerer.
 • Vi har gjort det før. Det er mange bedrifter som har sitt opphav fra Skullerud. Tandberg Radiofabrikk, Norsk Data, Dolphin Software, Nimsoft, Semway med flere har startet sin virksomhet i Skullerud Park.
 • Unik plassering. Skullerud Park ligger 10 minutter med bil fra sentrumskjernen i Oslo. I tillegg er det et meget godt kollektivtilbud på Skullerud med både t-bane og buss. Plasseringen rett ved marka og med kort vei til byen er noe mange av våre leietakere setter stor pris på.

Det er mange spørsmål og utfordringer med å starte en bedrift. La ikke lokalene være en av dem. Vi hjelper dere gjerne og vi tilpasser oss deres behov.

Nøl ikke med å ta kontakt med oss, så setter vi opp en uforpliktende visning. Du kan bruke kontaktskjemaet, eller ta direkte kontakt med en av våre kontaktpersoner.

Kontakt meg

Ønsker du en omvisning eller et uforpliktende tilbud? Legg igjen din kontaktinformasjon - mobilnummer eller mail, så kontakter vi deg.

  Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern i menyen.

  Velkommen til en uforpliktende visning

  Finner du våre kontorløsninger interessante, er du velkommen til en uforpliktende visning. På visningen går vi gjennom lokalene, gir deg informasjon og inspirasjon med grunnlag fra eksisterende bedrifter som leier hos oss, samt sjekker omgivelsene rundt næringsparken. Basert på vår erfaring og dine ønsker, legger vi frem en kontorløsning tilpasset deg og din bedrift.

  Book visning Be om pristilbud

  Hege Jeanette Eriksen

   Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

   Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

   Kontakt oss