Aktivitetspark

Vi har etablert en aktivitetspark på Skullerud med fokus på trening og aktivitet. Her samler vi virksomheter som ønsker å være del av et senter med ulike treningstilbydere under samme tak. Driver din bedrift med eksempelvis dans, yoga, saltimer, fekting, turn, squash eller en annen aktivitet, kan du passe rett inn i dette miljøet. Lokalene bygges og tilrettelegges etter hva du og din bedrift har behov for, og ligger i tillegg rett ved vårt helsetorg med aktører som fysioterapeut, kiropraktor, tannlege, psykolog og hudlege. Sammen blir dette et område med fokus på helse og aktivitet.

Gode fellesområder

Vi tilbyr fellesområder som dine kunder kan benytte seg av med blant annet venterom, garderober med dusj og låsbare skap, toaletter med mer.

Bli del av et spennende miiljø

I vår aktivitetspark blir du en del av et større idretts- og treningsmiljø. Hittil har vi knyttet til oss spennende aktører som Oslo Klatresenter, Oslo Idrettssenter, samt virksomheter innen karate og judo.

Kort vei til marka

Med Østmarka som nærmeste nabo er det muligheter for aktiviteter som ski, løping, jogging og gåturer. Driver din virksomhet med treningstimer, kan derfor utendørs trening enkelt gjennomføres.

Skullerud er i vekst

Potensialet for nye kunder vil være stort på Skullerud. Til daglig huser kontorlokalene i Skullerud Park ca. 2000 personer. Det bygges og planlegges nye boliger i området, og en aktivitetspark med ulike treningsformer og kundegrupper er en ypperlig måte å tiltrekke seg nye kunder som allerede er glad i å være i aktivitet.

Transport

Vi har et godt parkeringstilbud i parken og kollektivtransportmulighetene er mange. T-banen ligger med kort gangavstand til parken og bussene som går til og fra Skullerud fører til flere retninger av byen.

Fasiliteter for leietakere

Alle våre leietakere får tilgang til våre fasiliteter som gratis leie av elbil, sykler og tilhenger, møterom, kantine, spillområde, treningsrom, posthåndtering med mer.

Kontakt meg

Ønsker du en omvisning eller et uforpliktende tilbud? Legg igjen din kontaktinformasjon - mobilnummer eller mail, så kontakter vi deg.

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern i menyen.

Hege Jeanette Eriksen

Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

Kontakt oss