Aktivitetspark

Vi har etablert en aktivitetspark på Skullerud med fokus på trening og aktivitet. Her samler vi virksomheter som ønsker å være del av et senter med ulike treningstilbydere under samme tak. Driver din bedrift med eksempelvis dans, yoga, saltimer, fekting, turn, squash eller en annen aktivitet, kan du passe rett inn i dette miljøet. Lokalene bygges og tilrettelegges etter hva du og din bedrift har behov for, og ligger i tillegg rett ved vårt helsetorg med aktører som fysioterapeut, kiropraktor, tannlege, psykolog og hudlege. Sammen blir dette et område med fokus på helse og aktivitet.

Gode fellesområder

Vi tilbyr fellesområder som dine kunder kan benytte seg av med blant annet venterom, garderober med dusj og låsbare skap, toaletter med mer.

Bli del av et spennende miiljø

I vår aktivitetspark blir du en del av et større idretts- og treningsmiljø. Hittil har vi knyttet til oss spennende aktører som Oslo Klatresenter, Oslo Idrettssenter, samt virksomheter innen karate og judo.

Kort vei til marka

Med Østmarka som nærmeste nabo er det gode muligheter for aktiviteter som ski, løping, jogging og gåturer i umiddelbar nærhet av ditt nye lokale. Driver din virksomhet med treningstimer, kan derfor utendørs trening enkelt gjennomføres ved ønske og behov.

Skullerud er i vekst

Potensialet for nye kunder vil være stort på Skullerud. Til daglig huser kontorlokalene i Skullerud Park ca. 2000 personer fordelt på 200 bedrifter. Det bygges og planlegges nye boliger i området, og en aktivitetspark med ulike treningsformer og kundegrupper er en ypperlig måte å tiltrekke seg nye kunder som allerede er glad i å være i aktivitet.

Transport

Vi har et godt parkeringstilbud i parken med ladestasjoner for elbil, og kollektivtransportmulighetene er mange. T-banen ligger med kort gangavstand til parken og det går flere bussruter gjennom Skullerud.

Fasiliteter for leietakere

Alle våre leietakere får ved betaling av et parkbidrag tilgang til våre fasiliteter som leie av elbil, sykler og tilhenger, møterom, kantine, spillområde, treningsrom, posthåndtering med mer.

Kontakt meg

Ønsker du en omvisning eller et uforpliktende tilbud? Legg igjen din kontaktinformasjon - mobilnummer eller mail, så kontakter vi deg.

  Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern i menyen.

  Hege Jeanette Eriksen

   Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

   Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

   Kontakt oss