30+ ansatte

Mange bedrifter har behov for store kontorlokaler. På Skullerud er det nesten ingen begrensning på hvor store bedrifter som kan få plassen de ønsker. Kontorene tilpasses etter ønsket behov, og vi tilrettelegger lokalene etter hva du og din bedrift har behov for. Under ser du et utvalg av kontorer vi har satt opp for store bedrifter som sitter her i dag. Bli inspirert til å sette opp et kontor hvor du og dine medarbeidere vil lykkes. Se også hvilke fasiliteter som følger leieforholdet her.

Kontakt meg

Ønsker du en omvisning eller et uforpliktende tilbud? Legg igjen din kontaktinformasjon - mobilnummer eller mail, så kontakter vi deg.

  Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern i menyen.

  Velkommen til en uforpliktende visning

  Finner du våre kontorløsninger interessante, er du velkommen til en uforpliktende visning. På visningen går vi gjennom lokalene, gir deg informasjon og inspirasjon med grunnlag fra eksisterende bedrifter som leier hos oss, samt sjekker omgivelsene rundt næringsparken. Basert på vår erfaring og dine ønsker, legger vi frem en kontorløsning tilpasset deg og din bedrift.

  Book visning Be om pristilbud

  Hege Jeanette Eriksen

   Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

   Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

   Kontakt oss