16 – 30 ansatte

Bedrifter med 16-30 ansatte har ofte ulike ønsker rundt fasiliteter og muligheter. Vi tilpasser kontorlokalene etter bedriftens ønske i forhold til romoppdeling og størrelse på kontorene. Se noen eksempler vi har satt opp for kontorer med denne størrelsen, og bli inspirert til å sette opp kontorer slik dere vil trives med.

Magnus Hauger
Daglig Leder, Semway
Semway startet i det små på Skullerud, og har de siste 5 årene hatt behov for å utvide kontorene. Skullerud Park har vært utrolig fleksible og tilpasset lokalene akkurat etter våre ønsker. Vi får god oppfølging, mye informasjon og ser stadig forbedringer i fasilitetene på området. Skullerud som område fungerer godt for oss i forhold til å kjøre mot køen, ha gratis parkeringsplasser og marka tett på. Vi trives enormt bra og håper nye leietakere ser potensialet vi har oppdaget.

Kontakt meg

Ønsker du en omvisning eller et uforpliktende tilbud? Legg igjen din kontaktinformasjon - mobilnummer eller mail, så kontakter vi deg.

  Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern i menyen.

  Velkommen til en uforpliktende visning

  Finner du våre kontorløsninger interessante, er du velkommen til en uforpliktende visning. På visningen går vi gjennom lokalene, gir deg informasjon og inspirasjon med grunnlag fra eksisterende bedrifter som leier hos oss, samt sjekker omgivelsene rundt næringsparken. Basert på vår erfaring og dine ønsker, legger vi frem en kontorløsning tilpasset deg og din bedrift.

  Book visning Be om pristilbud

  Hege Jeanette Eriksen

   Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

   Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

   Kontakt oss