1 – 15 ansatte

Vi tilbyr ulike kontorlokaler for bedrifter med 1-15 ansatte og vi vet hvor viktig det er med mulighet for utvidelse for en liten eller mellomstor bedrift. Våre lokaler gjør det mulig å utvide etterhvert som en bedrift blir større. Til å starte med har vi en rekke ulike kontorvalg med ulike muligheter. Ønsker din bedrift å være del av et kontorfellesskap eller kanskje det passer best med et helt avgrenset område? Du bestemmer.

Kontakt meg

Ønsker du en omvisning eller et uforpliktende tilbud? Legg igjen din kontaktinformasjon - mobilnummer eller mail, så kontakter vi deg.

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern i menyen.

Velkommen til en uforpliktende visning

Finner du våre kontorløsninger interessante, er du velkommen til en uforpliktende visning. På visningen går vi gjennom lokalene, gir deg informasjon og inspirasjon med grunnlag fra eksisterende bedrifter som leier hos oss, samt sjekker omgivelsene rundt næringsparken. Basert på vår erfaring og dine ønsker, legger vi frem en kontorløsning tilpasset deg og din bedrift.

Book visning Be om pristilbud

Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

Kontakt oss