Kontorlokaler til leie

Hos oss kan du leie kontor i Oslo, en kort kjøre- eller t-banetur fra sentrumskjernen. Skullerud Park jobber for å tilby en fleksibel kontorlandsby, med god plass til både små og store bedrifter. Siden vi legger til rette for vekst både i areal og behov, er det enkelt å vokse hos oss. Nedenfor finner du mer informasjon om våre kontorer, og hvilke muligheter som passer din bedrift.

Ta kontakt om du ønsker en omvisning eller et uforpliktende pristilbud!

Leie kontor i Oslo

Det kan være utfordrende å finne optimale kontorlokaler i Oslo, både med tanke på beliggenhet, pris og fasiliteter. Med en beliggenhet på kun 10 minutter unna Oslo Sentrum og en trafikkfri transportetappe til kontoret, er Skullerud Park et godt alternativ. Vi tilbyr utleie av kontor til små og store bedrifter i Oslo, med konkurransedyktige priser og fasiliteter som få kan matche.

En enklere hverdag

Vi skiller oss ut fra andre sentrumsnære næringslokaler ved å gjøre hverdagen enklere for våre leietakere. Næringsparken har egne resepsjonister i hvert bygg, intranett for å enkelt booke våre mange fasiliteter, postmottak, driftsavdeling med vaktmester, flere tilgjengelige møterom, treningssenter, kaffebar og kantine. I tillegg byr Skullerud Park på inspirerende og grønne omgivelser rett utenfor døren, rikelig med parkeringsplasser, nær tilknytning til kollektivtransport (T-bane og buss), og et godt miljø på tvers av bedriftene i næringsparken.

Fasiliteter med resepsjon

Før du inntar kontoret blir du møtt av en resepsjonist som ønsker deg velkommen og inn i næringsparkens moderne lokaler som skal hjelpe deg til å ha en motiverende og effektiv arbeidsdag. Når klokken tikker mot lunsjtider spaserer du ned til vår moderne kantine, hvor du får servert et bredt utvalg av varm og kald mat.

Nærområdet

Når arbeidsdagen nærmer seg slutten, har du kort vei til parkeringsplassen eller de mange kollektivtransport mulighetene Skullerud har å tilby. Ønsker du å gjøre unna kveldens trening rett etter arbeidstid, kan du ta turen ned til vårt store og flotte treningsrom eller ta en ski, sykkel, jogge eller gå tur inn i Østmarka som ligger bak parken.

Gjør arbeidshverdagen din enklere for deg og din bedrift!

Skaper godt arbeidsmiljø

Skullerud Park er opptatt av å være miljøskapende på tvers av bedrifter som har kontorlokaler hos oss. En kan sammenligne oss som et stort bokollektiv for bedrifter. Hos oss kan du spise lunsj med andre bedrifter, trene sammen og gjøre aktiviteter sammen, med de mange mulighetene næringsparken og området rundt har å tilby. Summen av mange bedrifter som er samlet i samme næringsområde er at det skapes et godt miljø, et stort kontaktnettverk og kompetansedeling på tvers av bransjer.

Beliggenhet, fasiliteter og pris

Basert på vår erfaring er det i hovedsak 3 faktorer som påvirker våre leietakers valg av lokaler: Beliggenhet, fasiliteter og pris.

Skullerud Park tilbyr lokaler i alle størrelser. Vi har konkurransedyktige priser og fasiliteter som få kan matche. Kontakt oss på telefon +47 22 74 88 50 eller e-post post@aoe.no for mer informasjon eller en uforpliktende visning.

Kontakt meg

Ønsker du en omvisning eller et uforpliktende tilbud? Legg igjen din kontaktinformasjon - mobilnummer eller mail, så kontakter vi deg.

Velkommen til en uforpliktende visning

Finner du våre kontorløsninger interessante, er du velkommen til en uforpliktende visning. På visningen går vi gjennom lokalene, gir deg informasjon og inspirasjon med grunnlag fra eksisterende bedrifter som leier hos oss, samt sjekker omgivelsene rundt næringsparken. Basert på vår erfaring og dine ønsker, legger vi frem en kontorløsning tilpasset deg og din bedrift.

Book visning Be om pristilbud

Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

Kontakt oss