Konsulentselskap innen lederutvikling inn i Skullerud Park

Vi ønsker velkommen til konsulentselskapet Terrosa! Lederutviklingsselskapet har nylig flyttet inn i Olaf Helsets vei 6 i Skullerud Park, og her kan du bli bedre kjent med de.

 

Konsulentselskap innen leder- og prestasjonsutvikling

– Vi jobber mye ute hos kunder. Det vi konkret arbeider med er leder- og prestasjonsutvikling. Vi jobber både med ledere og ansatte, forteller Erik Simensen i Terrosa.

 

Det 4,5 år gamle selskapet består av tre ansatte, der to av de har kontor i Skullerud Park. I tillegg benytter de seg av en fjerde konsulent ved behov.

 

Erik Simensen i Terrosa hjelper ledere med å bedre resultatene sine

 

Terrosa hjelper bedrifter med å bedre resultatene sine

Erik forklarer at de jobber med både små og store firmaer. – Vi ønsker å jobbe med alle som er interessert i utvikling. Vi jobber både med grupper av ledere, samt enkeltindivider. Vårt mål er å hjelpe ledere med å bedre resultatene sine gjennom lederskapet, forteller Erik.

 

Av bedrifter selskapet jobber med i dag nevner Erik alt fra store til små bedrifter; Bohus, Rema1000, Capgemini, Asplan Viak, Millum og AA Elektro er blant kundene.

 

Hvorfor Skullerud Park

Hovedgrunnen til at valget falt på Skullerud Park for Terrosa var at firmaet Varoma bestemte seg for å flytte sin bedrift hit. De to firmaene har samarbeidet over mange år og hatt kontorlokaler samme sted, og ønsket derfor å fortsette å sitte på samme lokasjon. Det var derfor ikke gitt at lokalene kom til å være perfekte for Terrosa, men Erik fastslår at de er veldig fornøyd med valget.

 

Rutiner på bygget funker – og det er farlig god mat i kantina

– Bygget og kontoret i seg selv passer oss, og er veldig trivelig. Omgivelsene er fine. I tillegg ser vi at fasiliteter og rutiner funker. Ann-Kristin i resepsjonen og Jack på service er veldig flinke og alt har gått i orden som planlagt. I tillegg er parkeringen et stort pluss. Her er det parkeringsplasser til både oss og kundene våre, noe vi er avhengige av. For ikke å snakke om at det er farlig god mat i kantina, avslutter Erik med et smil.

 

Les mer om Terrosa her

Hege Jeanette Eriksen

    Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

    Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

    Kontakt oss