Hvorfor leie kontorlokaler i en næringspark

Hva er en næringspark?

En næringspark er ett eller flere bygg med lokaler ment for næringsvirksomhet. I en næringspark har flere bedrifter kontorer, og de deler ofte fellesfunksjoner og -fasiliteter.

 

Hvorfor flytte bedriften til en næringspark?

Når man er på jakt etter nytt kontorlokale vurderer man ulike muligheter. Næringsparker har blitt mer og mer populært, mye på grunn av de mange fordelene man får ved å ha kontor i en næringspark. I denne artikkelen skal vi gå gjennom noen av de største fordelene.

 

 • Fasiliteter: I en næringspark deler du ofte funksjoner og fasiliteter du ellers ikke ville hatt, eller som du ville ha vært nødt til å sørge for selv. Dette kan inkludere fasiliteter som resepsjon, posthåndtering, møterom, vaktmester, kaffebar, kantine, treningsrom, utlån av elbiler og loungeområder. Dette er fasiliteter som bidrar til å øke trivselen på arbeidsplassen og gjør hverdagen enklere. Se en oversikt over Skullerud Parks mange fasiliteter her.

 

 

 • Fellesarealer bidrar til fellesskap: Man får en helt egen fellesskapsfølelse av å dele fellesarealer. Her sitter man i samme bygg, møtes i kaffebaren, spiser i samme kantine og deltar på samme arrangementer. Det sosiale ved å sitte i en næringspark er for mange en viktig faktor.

 

 • Arrangementer: Mange næringsparker arrangerer ulike eventer for å legge til rette for nettverksbygging og kunnskapsdeling på tvers blant leietakerne. Dette er med på å styrke fellesskapet blant bedriftene i næringsparken.

 

 

 • Øk nettverket ditt og kundemassen: I en næringspark kan du bli kjent med både potensielle kunder og samarbeidspartnere. Det er både praktisk og effektivt å inngå samarbeid når man sitter i samme bygg.

 

 • Markedsføring: Sitter du i en næringspark kan du få mye gratis markedsføring i form av skilting, sosiale medier, muligheten til å gi spesialtilbud til andre leietakere, nyhetsbrev som gårdeier sender ut og på arrangementer som er til for at din bedrift skal få vise seg frem.

 

 • Fleksibilitet: I en næringspark har du ofte mulighet til å flytte til større lokaler når bedriften din har behov for dette. Her har du med andre ord rom for å vokse ettersom bedriften din utvikler seg.

 

Kontakt oss hvis du er interessert i å lære mer om næringsparken Skullerud Park.

 

Hege Jeanette Eriksen

  Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

  Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

  Kontakt oss