Greske delikatesser på Skullerud!

Fredag 9. mars kl. 12 åpner Kalimera på Skullerud Torg! Kalimera er en genuin gresk butikk og taverna med spennende greske varer og retter. Her kan du både få deg et bedre måltid i tavernaen eller handle inn delikatesser for å nyte hjemme. I første omgang er det kun butikken som er åpen, men i delikatessedisken deres serveres det ferdig grillet gyros, souvlaki og tzatziki.

 

Kalimera selger blant annet spennende typer pålegg og pølser

 

Butikken

Kalimera tilbyr et bredt utvalg av delikatessevarer fra blant annet Kreta, Peloponnes, Tessaloniki og Thassos i Hellas. Varene importeres direkte fra Hellas. Mye av maten er økologisk og her får du kjøpt friske grønnsaker, oliven, spennende oster, olivenolje i god gresk kvalitet, pølser og pålegg. Det blir også en konditordisk med ulike greske kaker og bakverk. I tillegg kan de friste med sin ekte greske yoghurt.

 

Greske søtsaker tilbys også i butikken

 

Tavernaen

Halve lokalet til Kalimera blir en trivelig Taverna der det blir servert kjente greske retter, samt noen mer ukjente for de som ønsker å utvide horisonten sin. Blant rettene de serverer finner du gyros, moussaka og souvlaki med typiske sideretter som auberginesalat og tzatziki. Her kommer det også til å bli uteservering etterhvert.

 

Illustrasjon av Skullerud Torg til sommeren

 

Kalimera tilbyr ulike olivenoljer i høy kvalitet

 

Åpningstilbud

Kalimera har åpningstilbud på store saftige Kretatomater til kr. 29,- per kg og appelsiner til kr. 25,- per kg. Det blir også åpningstilbud på kjøttpålegg og Loukaniko, så vi anbefaler å ta turen over til Olaf Helsets vei 1 og se om du finner noe som frister!

 

Gresk honning med ulike urter og smaker

Hege Jeanette Eriksen

Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

Kontakt oss