Gratis munnbind i Skullerud Park

Vi håper alle tar vare på seg selv og hverandre og at alle holder seg friske. Å ha regelmessig kontakt med ansatte og kolleger er viktig akkurat nå. Vi oppfordrer til å vise omsorg og spørre ansatte, kolleger, ledere og naboleietakere om hvordan det går. Gi positiv feedback og skryt litt av hverandre. Det er så lite som skal til for å gjøre en annens hverdag bedre.

 

Gratis munnbind til leietakerne

I tråd med reglene fra myndighetene er det påbudt med munnbind flere steder. I november har våre hyggelige resepsjonister, Anna-Stina og Ann-Kristin, delt ut gratis munnbind til leietakerne i Skullerud Park.

 

 

Påbudt med munnbind i kantinen

I tråd med reglene fra myndighetene må alle som er innom Skullerud Park, fra og med 29. oktober og inntil videre, ha på munnbind når de beveger seg rundt i kantinen. Unntak når man sitter ned ved bordet i kantinen.

 

Vi bryr oss om våre leietakere i Skullerud Park og vi oppfordrer til bruk av munnbind også på fellesområdene der det ikke er mulig å overholde en avstand på 2 meter.

 

Ta vare på hverandre og kontakt oss gjerne hvis det skulle være noe.

 

Les mer om smittevernsreglene for Oslo kommune her.

Hege Jeanette Eriksen

    Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

    Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

    Kontakt oss