Expo 2018!

Expo 2018 blir en trivelig dag med underholdning og nettverksbygging!

Praktisk info Expo 2018

Torsdag 1. november kl. 14-16 i Olaf Helsets vei 5. Dagen starter i vår splitter nye kaffebar, rett ved resepsjonen, før vi går ned til standområdet som befinner seg i kantina. Foredraget blir i auditoriet ved kantina.

Program

  • 14:00-14:20: Team Skullerud Park ønsker velkommen og viser frem den nye kaffebaren ved resepsjonen
  • 14:20-15:30: Servering av mat, ølsmaking, mingling, stands
  • 15:30-16:00: Foredrag: Nøkkelen til suksess, Adrian Lund

 

Motivasjonsforedrag med Adrian Lund

Adrian Lund er en unik motivator og foredragsholder, og mange kjenner han nok igjen fra 71 grader nord. Adrian er unik, ikke bare fordi han har en helt spesiell energi og formidlingsevne. Men også fordi Adrian er rammet av Tourettes, og likevel har blitt en av Norges mest populære foredragsholdere.  Adrian ble blant annet kåret til Årets foredragsholder på Talerlisten i 2017. På Expoen holder Adrian foredraget “Nøkkelen til suksess”.

 

Ølsmaking

Gulating har nylig flyttet inn i Skullerud Park, og stiller med sin lokale kjøpmann, Lars fra Lambertseter, som kommer med et utvalg av øl som de oppmøtte kan få smake på. Det vil også bli servert alkoholfrie varianter.

 

Bli kjent med parkens mange leietakere

Vi har leietakere som jobber i en variert mengde ulike bransjer. På expoen har flere av de standplass. Bli kjent med hvilke produkter de ulike bedriftene tilbyr og se om det er noe du kan ha nytte av – eller omvendt? Under minglingen serverer vi god mat laget av Kreativ Catering som også er leietaker i bygget.

 

Trenger sykkelen din en oppfrisking etter sesongen?

Sørensen Sykler gjør enkle sykkelreparasjoner for en rimelig penge denne dagen, så ta gjerne med sykkelen din.

Hege Jeanette Eriksen

Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

Kontakt oss