Ensomt juletre

Desember er i gang, og vi har pyntet til jul rundt omkring i byggene våre. Julen er en tid som for mange betyr tradisjoner, fine stunder med familie og venner, god mat, gaver og annen hygge. Men dessverre er det ikke alle som gleder seg til jul.

 

Ensomt juletre ønsker seg julegaver

Det er mange som lever i fattigdom i Norge og som verken har råd til julegaver eller forventer å motta dette i år. Her ønsker vi i Skullerud Park å være med å bidra. Derfor har vi satt opp juletrær som ønsker seg julegaver i henholdsvis Olaf Helsets vei 5 og Olaf Helsets vei 6. Alle som vil bidra er velkommen til å legge gaver til både små og store under trærne. Gavene som samler seg under juletrærne i perioden 3.-14. desember leverer vi til Fattighuset Oslo, som deler ut mat, klær og julegaver til de som trenger det.

Hvordan gå frem

  • Kjøp noe du ser for deg passer som gave til barn eller voksne (Fattighuset tar ikke mot brukte gaver)
  • Pakk inn gaven og merk den med ca. alder og eventuelt kjønn
  • Legg gaven under et av våre to juletrær innen 14. desember. Juletrærne finner du i resepsjonen i begge bygg.

Vi håper så mange som mulig ønsker å bidra til å gjøre julen litt bedre for de som ikke har så mye.

Hege Jeanette Eriksen

Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

Kontakt oss