Ensomt juletre 2019

Julen er en tid som for mange betyr tradisjoner, fine stunder med familie og venner, god mat, gaver og annen hygge. Men dessverre er det ikke alle som gleder seg til jul. Her ønsker vi i Skullerud Park å være med å bidra.

Ensomt juletre ønsker seg julegaver

Etter en enorm giverglede blant alle i Skullerud Park i fjor gjentar vi i år konseptet Ensomt juletre. I perioden 2. desember – 16. desember har vi juletrær ved resepsjonene i Olaf Helsets vei 5 og Olaf Helsets vei 6 som ønsker seg julegaver. Alle som vil bidra er velkommen til å legge gaver til både små og store, samt familier under trærne. Gavene som samler seg under trærne i denne perioden har vi besluttet å gi til organisasjonen Blå Kors.

 

Om Blå Kors

Mange barn vokser opp i hjem med rus. Når hverdagen blir til høytid forsterkes alt som allerede er vondt. Blå Kors arbeider for å gi støtte, trygghet og gode opplevelser til barn, unge og voksne som har det tøft. Du kan være med å gjøre forskjell ved å gi en gave. Blå Kors har både samling av familier på juleaften, brukere av Blå Kors Barnas Stasjon og feiring av jul i Jakobskirken på juleaften. Les mer om Blå Kors på blakors.no

 

Hvordan går du frem

  • Kjøp noe du ser for deg passer som julegave til barn eller voksne
  • Kjøp gjerne gaver som passer til familier; som et eksempel forklarer Blå Kors at familier blir svært takknemlig for gavekort på aktiviteter. Mange har ikke råd til å ta med barna på kino eller på et lekeland.
  • Pakk inn gaven og merk den med ca. alder og eventuelt kjønn
  • Legg gaven under et av våre to juletrær innen 16. desember. Juletrærne finner du i resepsjonen i begge bygg.

Vi håper så mange som mulig ønsker å bidra til å gjøre julen litt bedre for de som nødvendigvis ikke har så mye.

Hege Jeanette Eriksen

    Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

    Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

    Kontakt oss