Abildsø Fysio & Manuellterapi

Helsetorget i Skullerud Park videreutvikles og siste tilskudd er Abildsø Fysio & Manuellterapi som flyttet inn hos oss i slutten av august. Klinikken har syv deleiere og det er totalt ti personer som jobber i firmaet. Abildsø Fysio & Manuellterapi har en lang historie, med oppstart i 1979. Tidligere holdt de til på Abildsø i mange år. Vi har tatt en prat med to av fysioterapeutene her; Jørn Erik Larsen og Anja Eikrem.

– Vi pratet om å flytte i flere år, forteller Jørn. – Vi hadde behov for et løft, en velutstyrt og moderne klinikk som er tilrettelagt for behandling og vurdering av problemer i nerve-, muskel- og skjelettsystemet.

– Så hadde vi et eierskifte og fant ut at det var å tide med nye lokaler. Vi dro rundt og så på ulike alternativer i bydelen, men bestemte oss fort da vi fant Skullerud Park og kom i kontakt med Opsahl Gruppen. Og nå blir vi nok her i mange år, fortsetter Anja.

Variert kompetanse

Alle som jobber på klinikken er fysioterapeuter i bunnen, i tillegg er det noen med videreutdanninger innen manuellterapi, idrettsmedisin, hjerte-lunge-  og psykomotorisk fysioterapi.

Man kan komme med en hvilken som helst skade til Abildsø Fysio og Manuellterapi, og det er ikke behov for henvisning fra lege. Klinikken er blant annet spesialisert innenfor:

  • Rehabilitering av idrettsskader og vurdering før retur til idrett
  • Hjerte- og lungekompetanse for hjerte- og lungesyke
  • «AktivA» for hofte og kneartrose
  • Manuellterapi for spedbarn
  • Ultralyd diagnostikk
  • Psykomotorisk fysioterapi
  • Lymfødembehandling
  • Generell fysioterapi

Hvorfor Skullerud Park?

Det var flere grunner til at Skullerud Park ble valgt.

– Her har vi bra med parkeringsplasser for pasienter, lokalene er store med god plass til å utføre aktiv rehabilitering (trening) og ikke minst ta i mot grupper på det nye gruppetreningsrommet som vi har fått på plass i lokalene, forteller Anja.

Jørn og Anja forteller videre at tilbakemeldingene fra kundene har vært veldig bra. – De er fornøyde med at lokalene har blitt mer moderne og at vi har fått større plass, forteller Jørn.

Avslutningsvis forteller Jørn at de planlegger en offisiell åpning slik at folk kan komme innom og titte.

Vi ønsker Abildsø Fysio & Manuellterapi velkommen, og ønsker du bli bedre kjent med de kan du lese mer her og følg gjerne med på Facebooksiden deres.

Hege Jeanette Eriksen

Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

Kontakt oss