Bilder fra Expo 2018

Takk til alle som tok turen på Expo Skullerud Park! Vi er glade for at se at så mange av våre leietakere ser verdien i å ha stand under dette arrangementet og benytter muligheten til å bli kjent med de ulike bedriftene som sitter her. Vi har her samlet et knippe bilder fra dagen som du kan ta en titt på!

 

Ny kaffebar

Dagen startet i vår nye kaffebar! Her har vi stilt ut gamle radioer fra Tandberg Radiofabrikk, samt bilder fra både Tandberg og Norsk Data som begge satt i Skullerud Park i sin tid.

 

Mat, mingling og ølsmaking

Videre gikk vi ned til kantina. Her sto over 40 ulike bedrifter på stand, Kreativ Catering serverte god mat og Gulating stilte med ølsmaking. Mingling og nettverksbygging sto i fokus!

 

Inspirerende motivasjonsforedrag

Siste del av expoen foregikk i auditoriet, der Adrian Lund holdt det inspirerende og energifylte foredraget “Nøkkelen til suksess”.

Vi håper alle var fornøyde med dagen, og gleder oss allerede til neste års arrangement!

Hege Jeanette Eriksen

Hei, ønsker du å flytte din bedrift til oss? Skriv inn din mailadresse og telefonnummer, så kontakter jeg deg angående en uforpliktende visning.

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kontakter deg angående din forespørsel. Les hvordan vi behandler dine personopplysninger under personvern og bruk av cookies nederst på siden.

Kontakt oss